Vendégként érkezel, barátként távozol.

Rólunk, szolgáltatásaink, áraink:

A Kőfenyő Panzió a Hargita hegység lábánál, a zeteváraljai vízgyűjtő tó közvetlen közelében található. Szép környezete, harmóniája, családias hangulata egész évben szeretettel várja Önöket, hogy Székelyföldi tartózkodásukat felejthetetlenné varázsolja! A vendéglátáson kívül vállaljuk több napos kirándulásuk megszervezését és idegenvezetést is.Vendégeink részére a parkolás ingyenes.

Panziónk négy egyforma faházból áll egyenként két - két külön bejáratú lakrésszel rendelkezik. Apartmanjaink 3-4 fő kényelmes elszállásolására lettek kialakítva Mind a nyolc lakrész rendelkezik saját emeleti háló valamint födőszobával a földszinten pedig nappalival egybekötött konyha található.Igényesen berendezett házaink egész évben kitűnő kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az idelátogatók számára.Téli estéket fatüzelésű kandallóval tehetjük meghittebbé.

Szolgáltatásaink:

Panzió területén vendégeink számára ingyenes. Rendelkezünk szaunával, mely az év bármely szakában igény szerint áll a vendégek rendelkezésére. Közösségi házunkban található pingpongasztal és a csocsó, de a hely kiválóan alkalmas céges rendezvények, csapatépítő programok lebonyolítására is. (Ennek megszervezésében szívesen segítünk)

Szabadidős lehetőségek:

A sport szerelmeseinek kiváló lehetőség a szaunánk feletti fitnesz terem, amivel a vakáció alatt se kell lemondani az edzésekről. A sportolni vágyóknak egyaránt nagyszerű választás a panzió dombtetején található műfüves, és kivilágított focipálya. A pályán beül elhelyezésre került két kosárlabda palánk is. Igény szerint kézilabdahálót, tollas felszerelést biztosítunk. Panziónk területén található grillsütők, kerti bútorok teszik, még családiasabbá a környeztet. Rendelkezünk gyermek sarokkal is, így a gyermekek részére a játszótér nagyszerű helyet és időtöltést biztosít a számukra. És hogy teljes legyen a kikapcsolódás élménye kipróbálhatják székely jakuzzinkat. 22EUR/felfűtés.

Áraink:

50 EUR/ apartman/ éj - 4 fő részére 

Félpanziós ellátás : 12 EUR/ fő 

Csak reggeli : 5 EUR/ fő

Gyermekeknek 0-4 - ingyenes 

4-10 között 6 EUR/ fő 

10-14 között 8 EUR / fő

Kapcsolat:

Telefon : 0040-742-471992

Email : kofenyo.panzio (kukac) gmail.com

GPS Koordináták:

Formátum: FF.FFFFF É46.461353° K25.413927°

Zetevàralja, Harghita, Romania

GoogleMaps térkép:

Panziónk és a környező települések. Klikk ide!